Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - مديرعامل شرکت مخابرات کردستان با اشاره به طلب 300 ميليارد ريالي اين شرکت از مشترکان هانگي و اداري گفت: عدم وصول حجم بالاي طلب هاي اين شرکت از مردم و دستگاه هاي دولتي سرويس دهي و توسعه شبکه هاي مخابراتي در استان را با اختلال و مشکل مواجه کرده است.

آزاد حکمت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار کرد: با توجه به اينکه اعتبارات مخابرات وابسته به درآمد خود شرکت است و اعتبارات دولتي نمي گيرد اگر مشترکان به موقع بدهي هاي خود را پرداخت نکنند، سرويس دهي و توسعه شبکه هاي مخابراتي دچار اختلال مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه مشکلاتي در زمينه آنتن دهي تلفن همراه در استان وجود دارد، افزود: کارشناسان اين شرکت بطور روزانه در حال بررسي (drive test) هستند تا در نقاطي که بدلايل مختلف از جمله ساختمان سازي، آنتن دهي کاهش مي يابد نسبت به جانمايي و ساخت سايت اقدام کنيم.
حکمت با بيان اينکه براي ساخت سايت هاي جديد گاهي به معارض برخورد مي کنيم، اضافه کرد: خواهش ويژه اي از مردم و سازمان هاي مختلف بويژه شهرداري داريم تا با اين شرکت همکاري هاي لازم را داشته باشند که اين شرکت بتواند به ايجاد سايت هاي جديد بپردازد در غير اين صورت نمي توانيم جوابگوي نيازهاي مردم باشيم.
وي يادآور شد: پيشتر بر روي موبايل فقط صوت منتقل مي شد اما اکنون اينترنت نيز در اين بستر مورد استفاده قرار مي گيرد بنابراين اگر ترافيک هر سايتي بالا برود کيفيت اينترنت کم مي شود لذا نياز به توسعه سايت ها و سرمايه گذاري در اين حوزه داريم.
مديرعامل شرکت مخابرات کردستان گفت: ايجاد يک سايت 4G براي مخابرات 10 ميليارد ريال هزينه دارد و با وجود مشکلات هزينه اي به هيچ عنوان از گسترش و ارتقاي سايت ها باز نمانده ايم.
وي تاکيد کرد: با وجود مشکلات، در سال گذشته 410 ميليارد ريال در حوزه هاي مخابراتي از جمله تلفن ثابت و همراه، اينترنت و انتقال سرمايه گذاري کرده ايم.
به گفته حکمت، از سال 92 به بعد حدود سه هزار ميليارد ريال در اين زمينه ها سرمايه گذاري در استان کردستان صورت گرفته است.
**ايجاد اشتغال براي 160 نفر
وي در رابطه با تاثير فعاليت هاي شرکت مخابرات در حوزه اشتغال گفت: بدليل اينکه مرتب در حال توسعه هستيم هيچکدام از شرکت ها و پيمانکاراني که براي اين شرکت کار مي کند در طول اين چند سال بيکار نبوده اند.
مديرعامل شرکت مخابرات کردستان اظهار کرد: از سال 95 تا پايان سال 96 بطور ميانگين براي 25 شرکت که فعاليت هاي توسعه اي و نگهداري را انجام داده شرايط اشتغال فراهم شده است.
حکمت با اشاره به اينکه در مجموع براي 160 نفر اشتغال ايجاد شده است، افزود: از اين تعداد براي 100 نفر در حوزه توسعه ارتباطات سيار، 40 نفر در حوزه نگهداري ارتباطات سيار و 20 نفر هم در زمينه توسعه سيستم هاي مخابراتي اشتغال ايجاد شده است.
وي يادآور شد: مطالبات جديد در حوزه مخابرات و ارتباطات به دليل اينکه اين حوزه به طور مستمر به روز مي شود هميشه وجود دارد.
مديرعامل شرکت مخابرات کردستان تاکيد کرد: توسعه تلفن ثابت براي شرکت مخابرات ضرردهي دارد اما به توسعه اين حوزه همچنان با توجه به تقاضاي مردم ادامه مي دهيم.
وي با اشاره به هزينه هاي متفاوتي که شرکت مخابرات براي برقراي يک ارتباط متحمل مي شود، گفت: اگر فردي 2 ساعت با تلفن ثابت از يک شهرستان با يکي ديگر از شهرستان هاي استان صحبت کند سه هزار و 600 ريال براي مشترک هزينه خواهد داشت که از هزينه خريد يک قرص نان هم کمتر است.
**توسعه شبکه هاي 3G و 4G در استان کردستان
حکمت در رابطه با توسعه سايت هاي موبايل گفت: از سال 93 که تغيير نسل در سيستم موبايلي را آغاز کرديم 50 سايت 3G احداث شد و براي اولين بار مردم توانستند بطور کامل از اينترنت موبايل استفاده کنند.
مديرعامل شرکت مخابرات کردستان افزود: تا پايان سال 94 تعداد سايت ها به 112، در سال 95 به 295 و در سال 96 به 348 سايت 3G در اين استان رسيد.
وي اظهار کرد: به محض ورود آخرين تکنولوژي موبايل به کشور که 4G است ما در سال 94 موفق شديم چهار سايت را راه اندازي کنيم که هر چهار سايت در شهر سنندج بود.
به گفته حکمت، 186 سايت تکنولوژي 4G در سال 95 و 350 سايت هم در سال 96 در استان کردستان ايجاد شد.
وي با اشاره به اينکه کل 30 شهر استان کردستان از امکان 3G و بسياري نيز از امکان 4G بهره مند است، گفت: در شهرهاي بانه، سقز، مريوان و سنندج پوشش کامل نسل 4.5 يا 4G+ برقرار است.
** فيبر نوري به منازل تعهد سنگين شرکت مخابرات کردستان
مديرعامل شرکت مخابرات کردستان اظهار کرد: (ftth) يا فيبر نوري براي ساختمان ها و منازل يکي از پيشرفته ترين تکنولوژي هاي ارتباطي دنيا است که از اواخر سال 95 آغاز شد.
حکمت يادآور شد: براي اينکه خلا ديجيتالي در استان کردستان ايجاد نشود در زمينه اکثر تکنولوژي هاي روز استان هم پيشقدم بوده و هم سريع اقدام به اجرا مي کند.
وي افزود: آذر سال 95 با مقرر شدن ظرفيت سازي 20 هزار پورت فيبر نوري براي ساختمان ها و منازل، تعهد سنگيني در اين زمينه داديم که براي اولين بار هم بود در استان راه اندازي مي شد.
وي اضافه کرد: بهمن سال 95 توانستيم 22 هزار و 100پورت را انجام دهيم که مقداري بيشتر از تعهدات شرکت مخابرات هم بود.
حکمت با اشاره به اينکه تا به امروز براي 26 هزار و 809 پورت ظرفيت سازي کرده ايم، گفت: در حال حاضر مراکز تجاري بانه و پارک علم و فناوري از بخش هاي مهمي است که فيبر نوري آنها راه اندازي شده و شرکت هاي دانش بنيان آي تي هم از اين فناوري استفاده مي کنند.
وي يادآور شد: اين فناوري علاوه بر ظرفيت و سرعت بالاي آن از مطمئن ترين، امنترين و قابل اتکاترين بسترهاي ارتباطي و بر مبناي آي پي است.
** توسعه اينترنت روستايي را از مخابرات گرفتند
حکمت گفت: در زماني که رساندن اينترنت پرسرعت به روستاها بر عهده شرکت مخابرات گذاشته شده بود اين شرکت توانست 339 مرکز مخابراتي اينترنت پرسرعت را در سال 93 راه اندازي کند.
مديرعامل شرکت مخابرات کردستان اضافه کرد: با اينکه توسعه اينترنت روستايي بعدا به يک اپراتور ديگر محول شد اما مخابرات باز هم تعداد مراکز اينترنت در روستاها را به 450 مرکز رساند.
**سيم کارت انارستان سيم کارتي با اينترنت پاک
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: نياز ارتباطي به گونه اي است که در سنين کم هم اين ارتباطات وجود دارد اما هميشه والدين و جامعه اين دغدغه را داشتند که اين ارتباط متناسب با سن کودک و نوجوان باشد.
حکمت با بيان اينکه بايد پيوست فرهنگي همراه با تکنولوژي عرضه شود، افزود: درست است که ما متولي فرهنگي نيستيم اما مي توانيم بستر فرهنگي را براي تکنولوژي هاي نو فراهم کنيم که سيم کارت انارستان در اين راستا فعال شد.
وي اظهار کرد: سيم کارت انارستان به صورت رايگان به نام والدين واگذار مي شود و اين قابليت را به آنها مي دهد تا کنترل هاي لازم در حوزه تماس ها و اينترنت فرزندان خود را داشته باشند.
حکمت با اشاره به اينکه در اين سيم کارت مشوق هاي اوليه اي از جمله يک گيگ اينترنت رايگان هم وجود دارد،گفت: علاوه بر محدوديت هاي هوشمندي که متناسب با سن در رابطه با اينترنت در اين سيم کارت لحاظ شده، والدين هم از طريق درخواست و هم از طريق سايت مي توانند فعاليت هاي فرزاندان را بررسي کنند.
مدير عامل شرکت مخابرات کردستان افزود: استان کردستان در ميان 6 استاني قرار دارد که بيشترين استقبال را از اين نوع سيم کارت داشته اند.
6108/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۵۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: نشست مدیران شرکت مخابرات و مدیران شرکت گاز ایران در مخابرات منطقه خوزستان با حضور مهندس امامی مدیر کل فروش تجاری شرکت مخابرات ایران، مهندس جنگجو مدیرکل طراحی شرکت ارتباطات سیار، فلاح زاده مدیر مخابرات منطقه خوزستان، معاونین و مدیران حوزه‌های شبکه ارتباطات سیار و تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه خوزستان و جمعی از مدیران واحدهای مختلف شرکت ملی انتقال گاز ایران در محل سالن ویدئو کنفرانس شهید قاسم سلیمانی مخابرات خوزستان با هدف گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مشترک و ارتقای سطح خدمات از حالت عادی به سرویس زیرساختی و حیاتی برگزار شد و درخصوص افزایش همکاری و ایجاد بستر امن و پایدار و تأمین و پشتیبانی نیازهای ارتباطات مخابراتی با استفاده از زیرساخت‌های پایدار مخابرات شبکه فیبر نوری و بهره‌مندی از خدمات نوین ارتباطی و همچنین توسعه پوشش شبکه های ارتباطی با توجه به ضرورت تأمین نیازمندی‌های حیاتی انتقال گاز در حوزه تکنولوژی‌های نسل جدید در واحدهای مختلف شرکت انتقال گاز ایران در استان‌های خوزستان، لرستان، ایلام و کهگیلویه و بویر احمد به بحث و گفت وگو پرداختند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان در این نشست بر هرگونه همکاری و تعامل دوجانبه جهت تأمین نیازهای ارتباطی واحدهای شرکت انتقال گاز مستقر در استان خوزستان اعلام آمادگی کرد

در این جلسه، در خصوص ارائه امکانات و پوشش ارتباطی از طریق سرویس تانوما به مجتمع مسکونی شرکت گاز در شهرهای میانکوه امیدیه و اهواز مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

در ادامه این نشست حاضرین به بیان دغدغه‌ها و مشکلات موجود در حوزه‌های مربوطه و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای رفع موانع و افزایش همکاری و تعامل فی مابین پرداختند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901150

دیگر خبرها

  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت