Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تربت حیدریه ، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای را با عنوان «جای خالی اینترنت بین دانش‌آموزان روستاهای رشتخوار» را ثبت و تقاضای پیگیری آن را داشتند.

رئیس اداره مخابرات رشتخوار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تربت حیدریه اظهار کرد: یکی از اهداف مهم مخابرات، ارائه خدمات مطلوب به صورت عادلانه به تمامی مردم در این شهرستان است و در این جهت تحقق شعار ارائه خدمات ارتباطی به صورت عادلانه، با تلاش همکاران در حوزه فنی و مهندسی تجهیزات اینترنت پرسرعت مخابرات در دو روستای شهرستان رشتخوار با مجموعه ظرفیت ۶۴ پورت نصب و راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن  بدیع زادگان افزود: با نصب و راه‌اندازی تجهیزات اینترنت پرسرعت و توسعه زیرساخت ارتباطی، شرایط واگذاری سرویس ADSL مخابرات (اینترنت خانگی) در این روستا‌ها فراهم شد که این موضوع به توسعه دولت الکترونیک هم کمک زیادی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه افزایش پهنای باند اینترنت در روستاهای کت، اکبر آباد و قادرآباد باتوجه به تأمین نیازهای مشتریان انجام شده است و مکانی که پوشش آنتن‌دهی نداشته باشد را نداریم و تمامی شهروندان از ۳g و ۴G  استفاده می‌کنند. 

رئیس اداره مخابرات رشتخوار گفت: ظرفیت پهنای باند در روستای کت از ۴m به ۶m و در روستاهای اکبرآباد پهنای باند اینترنت از ۲m به ۴m و در روستای قادر آباد از ۲m به ۶m ارتقاء یافته است.

وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات ارتباطی با کیفیت و همچنین توسعه زیر ساخت‌های ارتباطی از جمله اهداف مهم  مخابرات منطقه خراسان رضوی است، بیان کرد: در جهت افزایش کیفیت خدمات به مشترکان تلفن همراه و همچنین توسعه شبکه ارتباطات سیار، سایت  BTS روستای فتح آباد به تکنولوزی ۴G ارتقاء یافت.

بدیع زادگان گفت: این اقدام در راستای ارائه خدمات مطلوب ارتباطی با کیفیت بالا به مناطق کم برخوردار است و این روند توسعه همچنان ادامه دارد.

رئیس اداره مخابرات رشتخوار خاطرنشان کرد: افزایش سرعت  اینترنت، مدیریت زمان و رضایت‌مندی مشتریان از جمله اهداف اجرایی این طرح‌ها در روستاهای شهرستان رشتخوار  بوده است.

وی افزود: در تمامی روستاها شرایط واگذاری سرویس ADSL فراهم شده است و فقط روستاهای علی نقی سفلی و علیا مخابرات را ندارند و همچنین پهنای باند براکوه و چهارشورک استاندارد نیست و امیدواریم ۳ سایت بی تی اس که در دست اقدام است تا پایان سال جاری با هزینه‌ای بالغ بر ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان  راه‌اندازی شود.

بدیع زادگان بیان کرد: بالغ بر ۴ هزار و ۲۶۵ نفر پورت ADSL دارند که از این تعداد ۳ هزار و ۷۴۶ نفر مشغول به فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: به زودی شبکه شاد در روستاهای عشرت آباد و آبنیه نیز راه‌اندازی می‌شود.

رئیس اداره مخابرات رشتخوار بیان کرد: در چندین نقطه از شهرستان کار ارتقا و افزایش پورت در راستای توسعه اینترنت خانگی از جمله روستاهای علی آباد دامن با افزایش ۴۸ پورت، روستای نوق ۱۵۰ پورت و سنگان ۳۲ پورت با برنامه‌ریزی انجام شده است و روستاهای بندازبک سنگان و نوق مجدد در آینده نزدیک افزایش پورت را خواهند داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت روستایی ارائه خدمات راه اندازی پهنای باند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۴۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود