Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصیب قبادیان مدیر کل مخابرات استان کرمانشاه در خصوص سایت‌های همراه اول در این استان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: ۸۰۰ سایت در کرمانشاه وجود دارد که تاکنون ۵۳۸ سایت به فناوری ۳G و ۴G ارتقا پیدا کرده اند.

او به بهره مندی ۱۰۰ درصدی همه شهر‌های استان از نسل‌های مختلف اینترنت افزود: قبل از بیماری کرونا اوج مصرف و ترافیک در ساعت ۱۹ تا ۲۳ بود، اما هم اکنون به دلیل مجازی شدن بسیاری از فعالیت‌ها به ویژه آموزش‌های مدارس و دانشگاه‌ها ساعت ترافیک تا حدودی ۲۴ ساعته شده است

قبادیان وجود ترافیک در شبکه اینترنتی را یکی از عوامل قطع اینترنت در نقاط مختلف عنوان کرد و بیان داشت: در ابتدای امسال ۴۰ هزار مشترک فعال در زمینه استفاده از شبکه‌های اینترنت داشتیم، این در حالی است که این آمار هم اکنون به ۵۸ هزار مشترک افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل مخابرات کرمانشاه در خصوص دسترسی روستائیان به اینترنت اظهار کرد: ۸۹ سایت روستایی در حال ارتقا به نسل ۳ و ۴ هستند، همچنین در حوزه روستایی ۱۱ سایت جدید احداث خواهد شد که بیشتر آن‌ها در منطقه اورامانات قرار دارند، ضمن اینکه از ورودی استان تا مرز خسروی نیز زیر پوشش G۴ قرار دارد.

کارکرد کمتر از ۲ هزار تومان تلفن ثابت در برخی مناطق کرمانشاه

او درخصوص مشکلات مخابرات استان کرمانشاه در زمینه‌های مخابراتی گفت: در اکثر شهرستان‌ها ۷۰ درصد تلفن‌های ثابت کارکردشان کمتر از ۲ هزار تومان است و به دلیل اینکه به مدت طولانی از خطوط تلفن ثابت استفاده نمی‌شود، از به سرقت رفتن کابل‌های مخابراتی مطلع نمی‌شویم، در صورتیکه برای سیم کشی هر خط تلفن هزینه و زمان زیادی صرف شده است.

قبادیان درخصوص مطالبات مخابرات از مردم و ادارات بیان کرد: مطالبات ۱۱میلیارد تومانی از مردم مربوط به سنوات گذشته است، ضمن اینکه مطالبات ادارات به ۲۷ میلیارد تومان می‌رسد.

این مقام مسئول وجود پارازیت در اختلال شبکه تلفن همراه را تکذیب کرد و ادامه داد: فرکانسی که برای تلفن همراه استفاده می‌کنیم از ۹۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰ است وب اند پارازیت اصلا هم پوشانی با باند موبایل ندارد، البته تنها مشکلی که در شبکه داشتیم اختلال برخی از اپراتور‌ها روی سیستم‌ها بود که با همت و تلاش متخصصان مخابرات مرتفع شده است.

به گفته قبادیان ۷ طرح از جمله نصب و راه اندازی مینی کافو، توسعه پورت‌های پرسرعت دیتا ADSL در ۳۶ مرکز و نصب و راه اندازی کافوی نوری در ایام الله دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهند رسید.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سایت همراه اول اینترنت پرسرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی