Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، مدیر مخابرات منطقه لرستان با حضور در دفتر خبرگزاری فارس به برخی انتقادات و گلایه‌های شهروندان از جمله کیفیت اینترنت همراه و ثابت، تعرفه اینترنت ثابت  و موارد دیگر که با فارس مطرح کرده بودند، پاسخ داد.

نبی اله شمسی فر در خصوص گلایه و انتقاد شهروندان مبنی براینکه ظرف دو ماه گذشته خدمات اینترنت همراه در سطح استان در برخی نقاط ضعیف شده است، توضیح داد: گلایه مردم قطعا به جا است، زیرا تا مشکلی وجود نداشته باشد اعتراض هم معنایی ندارد، ببینید کیفیت اینترنت همراه اول در سطح شهرها و جاده‌های استان در مجموعه مخابرات تحت عنوان بهینه‌سازی به آن پرداخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در واقع پارامتر و شاخص‌های کیفی را می‌سنجیم و سپس بررسی و پیگیری می‌کنیم، طبق بررسی های انجام شده به این نکته رسیدیم که در برخی نقاط شهری با مشکلاتی مواجه هستیم.

سرپرست مخابرات منطقه لرستان با اشاره به اینکه ارتقا تکنولوژی حوزه ارتباطات سیار شامل یک قاعده‌ی است، عنوان کرد: ارتقائ تکنولوژی از 2G به 3G سپس به 4G و در آینده نزدیک به 5G  الزاماتی دارد، یکی از این الزامات این است که پهنای باند بیشتری در اختیار مشتری قرار بگیرد و از طرفی فاصله را از دست ندهی، در تکنولوژی 2G برد بیشتری با شعاع بیشتری پوشش ایجاد می‌شود اما با سرعت کمتری ، در 4G پهنای باند افزایش پیدا کرده و فاصله کمتر می‌شود.

شمسی فر ادامه داد: اکثر شهرهای استان تحت تکنولوژی 4G  قرار دارند و با این ارتقاء پهنای باند افزایش اما فاصله پوشش کاهش پیدا کرده به تبع نقاطی از شهر خارج از دایره پوشش می‌ماند، مردم تصورشان این است که با ارتقاء تکنولوژی خدمات را با همان کیفیت قبلی دریافت کنند اما به لحاظ فنی ممکن است با این ارتقائ محله یا نقطه‌ی  از شهر از شعاع پوشش کیفی خارج شده باشد و این نیازمند بهینه سازی و به روز رسانی است.

وی گفت: برنامه ریزی کرده‌ایم تا شرکت فرا فن که پیمانکار کشوری همراه اول است به منظور افزایش کیفیت اینترنت همراه اول ظرف دو ماه آینده در استان حضور پیدا کند، افزایش ارتفاع دکل در برخی محله‌ها، ایجاد سایت‌های جدید در برخی نقاط شهر همچنین تغییر زاویه آنتن‌ها از مواردی است که باید انجام شود.

سرپرست مخابرات منطقه لرستان با بیان اینکه همراهی  مردم برای اجرایی شدن این برنامه‌ها ضروری است، عنوان کرد: متاسفانه مردم مانع ایجاد سایت‌های جدید و یا افزایش ارتفاع دکل‌ها می‌شوند، این در حالی است که تشعشات آنتن‌های سیار به هیچ وجه مضر نیست، سازمان مرجع یعنی تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور و منطقه همچنین سازمان انرژی اتمی به عنوان مرجع بالاتر تاکنون مضر بودن سیگنال‌ها را تایید نکرده‌اند.

شمسی فر تاکید کرد: ازمردم تقاضا داریم برای ایجاد سایت‌های جدید همکاری داشته باشند تا ظرف بازه زمانی مشخصی کیفیت و رضایت‌مندی را ایجاد کنیم.

وی اما در خصوص نسل جدید تکنولوژی بیان کرد: ارتباطات و مخابرات به سرعت شگرفی در حال توسعه و ارتقا است، اکنون تکنولوزی روز دنیا 5G است که در حال فراهم کردن مقدمات آن در استان با اتصال فیبرنوری به سایت های پی تی اس هستیم، این آمادگی را داریم به محض اینکهاپراتور همراه اولاعلام کند شروع کنیم، برنامه زمان بندی را اعلام نکردند  اما زیرساخت‌ها در شهرهای اصلی یعنی خرم‌آباد و بروجرد مهیا است پیش بینی ما این است نیمه اول سال جاری این ارتقاء انجام شود.

سرپرست مخابرات منطقه لرستان در پاسخ به انتقاد دیگر شهروندان در خصوص تفاوت کیفیت اینترنت ثابتدر برخی مناطق نیز توضیح داد: تکنولوژی ای دی اس ال و وی دی اس ال بر بستر  سیم مسی است اما  اف تی تی اج بر بستر  فیبر نوری است ما در حوزه  ای دس ال ال و وی دی اس ال مورد قواعد فنی داریم  مبنی بر اینکه فاصله مشترک  هر چقدر از تجمیع سرویس بیشتر باشد کیفیت پایین تر است.

شمسی فر افزود: ما در برخی مناطق کافو نوری مستقر کردیم اما برای افزایش کیفیت کافو نوری در بحث تجهیزات محدودیت‌هایی داریم، اگر مشترکان از حدی بیشتر باشد ممکن است مشکلاتی ایجاد شود و ما به دنبال رفع محدودیت‌ها هستیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به انتقاد شهروندان در خصوص اختلاف تعرفه اینترنت ثابت نیز اشاره کرد و گفت: این گله را ما هم متوجه شدیم اما اطمینان خاطر می‌دهیم ما به عنوان مخابرات تمام تلاش خود را به کار برده‌ایم تا هیچگاه حق مشتری ضایع شود یا کم فروشی نشود اما دلایلی وجود دارد که این شائبه برای مشترکان به وجود آمده است.

سرپرست مخابرات منطقه لرستان اضافه کرد: نکته اول اینکه مشتریان متوجه باشند تعرفه سایت‌های داخلی و خارجی با هم متفاوت است، یعنی تعرفه سایت‌های خارجی چهار برابر سایت‌های داخلی است، ضمن اینکه زمانی که مودم روشن بوده برخی نرم افزارهای گوشی به طور خودکار ابدیت می‌شوند و این مصرف اینترنت را به دنبال دارد.

شمسی فر خاطرنشان کرد: مشترکان می‌توانند ریز مصرف خود را در سایت مشاهده کنند از طرفی تعرفه‌ها توسط  سازمان تنطیم رصد می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به وضع شبکه فیبرنوری در استان با اشاره به اینکه  شبکه فیبر نوری به دو بخش شهری و بین شهری تقسیم می‌شود، عنوان کرد: در حوزه شهری شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد و دورود دارای شبکه گسترده و قابل قبول فیبر نوری هستند و مابقی شهرستان‌ها نیز یک مرکز مخابراتی دارند که در حد نیاز شهرستان‌ها است.

سرپرست مخابرات منطقه لرستان افزود: شبکه فیبرنوری خانگی تحت عنوان اف تی تی اچ نیز چند سالی است  در شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد،الیگودرزو دورود شروع شده است، برنامه سال جاری هم این است که شبکه فیبر نوری خانگی را در شهرستان سلسله تسریع بدهیم پیمانکار اکنون مشغول است.

شمسی فر گفت: اما در خصوص شبکه فیبر نوری بین شهری واقعیت این است که چهار شهرستان چگنی، رومشکان، کوهدشت و پل‌دختر فاقد شبکه فیبر نوری بین شهری است و می‌توان گفت سرانه فیبر نوری بین شهری در استان بسیار ضعیف است.

وی بیان کرد: اما با مساعدت وزارت ارتباطات پانصد کیلومتر فیبر نوری به منظور ارتقائ سرانه برای استان مشخص شده که   اولویت اصلی اتصال چهار شهرستان به شبکه فیبرنوری بین شهری است، برنامه ما این است که ظرف هفته‌های آینده شبکه فیبر نوری سراب دوره به کوهدشت همچنین ویسیان و معمولان به پل‌دختر به عنوان یک مسیر حیاتی برای پل‌دختر را هم داشته باشیم.

سرپرست مخابرات منطقه لرستان در خصوص پوشش سایت های گردشگری به اینترنت نیز توضیح داد: یکی از اهداف اپراتور همراه اول پوشش سایت‌های گردشگری است در همین زمینه نیز سال گذشته کهمان الشتر را تحت پوشش قرار دادیم،آبشار آب سفیدالیگودرز، امام زاده مومد حسن الیگودرز و دیگر  نقاط را در دستور کار داریم.

شمسی فر دو موضوع اصلی برای پوشش قراردادن مناطق گردشگری را جاده دسترسی و شبکه برق عنوان کرد و گفت: این دو موضوع برای اپراتور همراه اول مهم است یعنی اگر این دو شرط فراهم باشد ما آمادگی داریم پوشش‌ها را ایجاد کنیم، ایجاد جاده دسترسی و شبکه برق در حوزه اختیارات شبکه مخابرات نیست و نهادهای متولی می‌بایست ورود کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت فیبر نوری لرستان مخابرات سرپرست مخابرات منطقه لرستان شبکه فیبر نوری اینترنت همراه نوری بین شهری شهرستان ها همراه اول خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۲۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در این استان بیش از ۳۰۰ پروژه ارتباطی در شهرستان‌های مختلف استان اجرایی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، سید محمود رادمنش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو سال اخیر یک هزار و دویست میلیارد تومان جذب اعتبار انجام گرفته، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی عنوان کرد: در 30 ماه اخیر و قبل از این دولت قریب به 100 کیلومتر فیبر نوری در حوزه روستایی کار شد، در سی ماه دولت سیزدهم 300 کیلومتر فیبر نوری اجرایی شد و مصوبه اجرای 1500 کیلومتر را نیز گرفته‌ایم و اگر این پروژه اجرایی شود هم ظرفیت شبکه ارتقاء پیدا می‌کند، هم سرعت افزایش، و پایداری شبکه بهبود می‌یابد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد ابراز کرد: به دلیل شرایط توپوگرافی این استان اجرایی کردن پروژه‌ها سخت، و هزینه‌های هر پروژه چندین برابر و کمرشکن است.

رادمنش درخصوص ضعف ارتباطی جاده پاتاوه دهدشت افزود: این جاده به دلیل اینکه تازه افتتاح شده، هنوز به صورت رسمی کد نخورده و در صورتی که کد دریافت کند، تعهدات ارتباطی برای آن در نظر گرفته می‌شود، هرچند که چند سایت نیز در این جاده احداث شده، و تا جایی که ممکن بود چند روستا در نزدیکی این جاده پوشش داده شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد درخصوص نارضایتی در برخی از مناطق روستایی، تصریح کرد: وقتی بارش باران داریم و در سایت مادر قطعی برق اتفاق می‌افتد، موجب می‌شود سایت‌های متصل به این سایت نیز قطع شوند، شبکه برق در حوزه‌های ارتباطی اهمیت زیادی دارد و 95 درصد قطعی سایت فیبر نوری ناشی از قطعی برق است.

رادمنش درباره شبکه ارتباطی جاده بابامیدان یاسوج نیز گفت: تا 90 درصد جاده بابامیدان یاسوج از نظر فیبر نوری مشکلی ندارد و بخشی از آن نیز در محدوده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست که دسترسی به آن نداریم.

وی ادامه داد: در بحث آگاه‌سازی عمومی قریب به یک میلیون و نیم پیامک هشدار ارسال کرده‌ایم، در سال 1402 هر بار که پیامک ارسال می‌شود، حدوداً 700 میلیون تومان هزینه بر است.

رادمنش درباره سرقت از سایت‌های ارتباطی گفت: سرقت در کهگیلویه و بویراحمد موجب نارضایتی زیادی می‌شود، گاهی به دلیل یک سرقت کابل و ترانس و... تا دو هفته مردم ارتباط ندارند، وقتی سارق یک سایت را از کار میاندازند، خطر قطع ارتباطی یک یا دو هفته وجود دارد. سارقان محترم باید ببینند که چه چیزی را سرقت می‌کنند و دارند چه لطمه‌ای به مردم می‌زنند، وقتی ارتباط قطع شود چه صدماتی به مردم وارد می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ارتباطات در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: در دورترین نقاط، مردم در پلتفرم‌های کسب و کاری محصولات خود را برای فروش گذاشته‌اند، ارتباط برقرار می‌کنند و کسب و کار در اینترنت دارند. مثلاً در روستای محروم زیلایی مردم با کسب و کار‌های اینترنتی در ارتباط هستند و آگاهی‌شان خیلی بیشتر شده است، هر چند که با افزایش میزان ارتباطات، سواد رسانه‌ای نیز اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

رادمنش ادامه داد: اعتبارات بخش ارتباطات ملی است، و تاکنون یک هزار و دویست میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی بیان کرد: بالغ بر یک هزار و 100 میلیارد تومان در سال 1403 و 1404 در زمینه اجرای فیبر نوری پیش‌بینی کرده‌ایم و امسال توانستیم مجوز جذب 5 نیرو را بگیریم که این افراد از طریق آزمون استخدامی جذب این دستگاه می‌شوند.

رادمنش یادآور شد: از مردم که بیشترین همکاری را برای اجرای پروژه‌ها داشتند تشکر می‌کنم، مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نگاه توسعه محور نسبت به همه جای استان داشته باشند، نباید اینطور باشند که فقط مسائل سازمانی را در نظر بگیرند، این نگاه باید تغییر کند، تا زمانی که این مرز وجود داشته باشد برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد با چالش مواجه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: گاهی اخذ مجوز‌ها بیشتر از 6 ماه به طول می‌انجامد، یک سری بوروکراسی‌ها وجود دارد، اما نگاه باز به این مسائل به توسعه سریعتر استان کهگیلویه و بویراحمد کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • ️ پایان آسفالت کانال‌های فیبر نوری در شهر کرمان
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد