Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که قطعی مکرر برق چه تاثیری روی اینترنت و ارتباطات دارد گفت: " سعی ما در طراحی شبکه ها این است که با قطع برق ارتباطات مختل نشود اما اتفاقی که افتاد و اعتراض مردم را هم به دنبال داشت، همان بحث نقدینگی است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به مشکلاتی که مخابرات در سال های گذشته داشته، این شرکت نتوانسته از پس تامین مخارج نگهداری تجهیزات شبکه بر بیاید. تمام سایت های ما باید هر ۵ سال یکبار تعویض باتری داشته باشند. اگر باتری ها عوض نشوند، فاسد می شوند و وقتی که برق قطع می شود باتری نمی تواند UPS را تغذیه کند و ارتباطات مختل می شود."

وی در ادامه افزود: " تمام دیزل ژنراتورهای ما باید سرویس و بعضی نوسازی شوند. به محض قطع شدن برق باید برق اضطراری در مدار قرار بگیرد، ارتباطات نباید مختل شوند ولی اتفاقی که افتاده مربوط به همان بخش مالی و نقدینگی است، ما پول کافی برای اینکه بتوانیم تجهیزات را به موقع و اندازه کافی تهیه کنیم نداریم و همین موضوع باعث بروز این مشکلات شده است."

سلطانی خاطر نشان کرد که در این خصوص در چندماهه اخیر با سازمان ها و مسئولان ذیربط مکاتبه داشتیم و وجود این مشکلات و احساس خطر را گوشزد کردم ولی جوابی نگرفتیم.

بیشتر بخوانید

وضعیت سرمایه‌گذاری در مخابرات خوب نیست/ در دوره چهار ماهه جدید سعی در پرداخت بدهی ها و جلوگیری از ایجاد بدهی جدید داشتیم

وی در خصوص راه حل مشکل اختلال در اینترنت در این شرایط که آموزش ها و امتحانات مجازی شده گفت: " تنها راه حل این مشکل تامین نقدینگی برای پرداخت بدهی ها به شرکت های باتری سازی، تامین برق اضطراری است. ما قراردادهایی با این کارخانه ها بستیم که عملیاتی شده اما ما باید تعهدات خودمان را انجام دهیم تا آنها نیز قطعات ما را تامین کنند. ما در تولید قطعات مشکلی ‌نداریم، کارخانه های فعالی در این زمینه وجود دارند اما چون شرکت مخابرات مشکل تامین مالی این کارخانجات را دارد امکان بستن قرارداد وجود ندارد.  برای حل این مشکلات هم دولت یا حاکمیت باید کمک کنند، سرمایه گذاری یا تزریق نقدینگی کنند. ما در این خصوص کارهایی کردیم، مثلا ۲۵۰ میلیارد تومان از تعهداتمان را با فروش و معاوضه املاک در همین چندماه اخیر با پیمانکاران حساب کردیم."

سلطانی درباره پیگیری ها و کمک های وزارت ارتباطات به شرکت مخابرات گفت:" ما دائما در حال مکاتبه با وزارتخانه هستیم ولی تاکنون جواب مثبتی دریافت نکردیم."

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات مجید سلطانی شرکت مخابرات قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۱۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود