Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، اینترنت بستری است که بیش از شهرها می‌تواند باعث توسعه روستاها شود قابلیت‌های اینترنت برای رشد و توسعه روستاها بیشتر از ظرفیت‌های آن برای خدمات رسانی به شهرهاست اما در کشور ما توجه چندانی به ظرفیت اینترنت در روستاها نشده است.

حال روستای لرینی از توابع شهرستان سیروان -بخش مرکزی با وجود اینکه در ۷ کیلومتری لومار قرار دارد فاقد تلفن ثابت بوده این در حالی است که  در  این روستا ۱۵۰ خانوار زندگی می‌کنند و سایت همراه اول در روستا قرار دارد اما فاقد اینترنت پر سرعت بوده و مسوولین استانی سال‌هاست وعده‌های یکی پس از دیگری را برای ارتقا این سایت به مردمان این منطقه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اینجا سکوت حکم فرماست و کسی کاری به کسی ندارد، در کوچه‌های روستای لرینی رد پایی از مسوولین برای توسعه و رسیدگی به مشکلات دیده نمی‌شود قصه هر ساله مردمان انبوه این روستا در سال‌های متمادی به فراموشخانه‌ی تاریخ بدل شده است و اینجا همه از شعارها خسته شده‌اند.

ارتقا کیفیت بخش کشاورزی روستا در گرو توسعه اینترنت

منفرد دهیار روستای لرینی در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد: در حقیقت این روستاها هستند که بار بخش اقتصاد کشاورزی را بر دوش می‌کشند اگر اطلاعات به آنها برسد با کیفیت بهتری مراحل کاشت، داشت و برداشت را انجام می‌دهند.

وی افزود: با توسعه اینترنت پرسرعت در روستاها شرایط شهری بهتری در زندگی روستاییان به وجود می‌آید و خانواده‌هایشان در رفاه و آسایش بیشتر قرار می‌گیرند.

دهیار روستای لرینی ادامه داد: در روستا مذکور خط تلفن ثابت وجود داشته و هنوز امتیاز خط ثابت را از مخابرات داریم، ولی با انتقال روستا به سایت جدید، با وجود پیگیری‌های فراوان صورت گرفته در طی چند سال گذشته، مسوولین با این توجیه که اجرای این کار هزینه بردار هست، حاضر به ایجاد شبکه‌ی تلفن ثابت برای سایت جدید برای روستای لرینی نشده‌اند، این در حالی ست که مردم روستا با مشکل نداشتن اینترنت با سرعت قابل قبول مواجه‌ هستند.

اجبار به جابجایی روستا عامل نبود هرگونه اینترنت است

اسدی مدیر عامل مخابرات ایلام نیز بیان کرد: روستای لرینی به علت در حریم بودن سد مجبور به جابه جایی شده لذا در مکان قبلی دارای مرکز تلفن ثابت و اینترنت بوده است.

وی افزود: پس از جابه جایی این روستا به مکان جدید با توجه به اینکه روستای جدید فاقد کابل کشی بوده لذا به منظور رفع مشکل پیشنهاد شد با استفاده از تکنولوژی موبایل به آنها سرویس تلفن ثابت ارائه کنیم که با مخالفت مردم روستا مواجه شدیم.

تامین تجهیزات مشکلات را مرتفع می‌سازد

روح‌الله عزیزاده رئیس مخابرات شهرستان سیروان نیز در گفت‌وگو با فارس تصریح کرد: در حال حاضر سایت تلفن همراه که روستا را پوشش می‌دهد در برنامه ارتقاء تکنولوژی (۳g) است که ان‌شالله طبق زمانبندی و با تامین تجهیزات مشکل آنها بر طرف خواهد شد.

وی بیان کرد: تلاش می‌کنیم مشکلات روستای لرینی در حوزه اینترنت پرسرعت و خطوط تلفن با سرعت پیگیری و برطرف شود.

رئیس اداره مخابرات شهرستان سیروان یادآور شد: این روستا با وجود اینکه در ۷ کیلومتری لومار قرار دارد فاقد تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت بوده ان‌شالله با حمایت مسوولین امر بیش از پیش به این روستا توجه ویژه شود.

روستاها در مقیاس کوچک ۱۰ و ۲۰ نفره هستند و چون فعالیت غالب آنها کشاورزی و کارگاهی است با ورود اینترنت تحول خوبی در این مناطق ایجاد می‌شود؛ در روستاها انواع کسب‌وکارهای خدماتی، تولیدی، صنعتی و فناوری اطلاعات دیده می‌شود، از این‌رو بستر اینترنت برای سهولت انجام کسب‌وکارهای جدید می‌تواند مؤثر واقع شود ولی نیازمند توسعه و توانمندسازی فرهنگی است.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۱۳

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت تامین تجهیزات تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور

ایتنا - سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تازه‌ترین گزارش خود به بررسی آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور پرداخته است.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هرچند وقت یک‌بار گزارشی از ضریب نفوذ اینترنت ثابت، سیار و تلفن همراه در کشور منتشر می‌کند و در گزارشی که به تازگی توسط این سازمان منتشر شده، به بررسی وضعیت اینترنت ثابت و سیار وضعیت شبکه ارتباطی کشور پرداخته شده است.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، براساس این گزارش نفوذ اینترنت پهن باند ثابت از ۱۳/۰۸ درصد در پاییز سال ۱۴۰۱ به ۱۲/۹ درصد در پاییز سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین ضریب نفوذ پهن باند سیار با رشد قابل توجهی روبه رو بوده است. درواقع ضریب نفوذ  پهن باند سیار در پاییز دوسال گذشته (۱۴۰۱) از ۱۲۰/۸۷  به ۱۲۷/۷۷ پاییز در سال گذشته رسیده است که حکایت از رشد ۵/۷۱  درصدی در این حوزه دارد.

 
همچنین در بخش دیگری از این گزارش به وضعیت شکایت ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ هم اشاره شده است که ۷۵ درصد شکایت ها متعلق به حوزه ثابت بوده و ۲۵ درصد شکایت‌ها به حوزه سیار تعلق دارد.
 
از سوی دیگر در این گزارش به تعداد سایت‌های ۵G اپراتورهای ارتباطی تا پایان پاییز سال گذشته هم پرداخته شده که بر اساس آن تاکنون ۸۰۷ سایت نسل پنجم که متعلق به اپراتور دوم تلفن همراه است در کشور ایجاد شده است.
 

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود