Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد گفت: روستای اشکفت شیری از توابع شهرستان گچساران با اجرای سایت BTS از بن بست ارتباطی خارج و به شبکه اینترنت پرسرعت متصل شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سید محمد هادی امیری در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با سرمایه گذاری ۱۵ میلیارد ریالی روستای اشکفت شیری در نقطه صفر مرزی استان های کهکیلویه و بویر احمد و خوزستان به شبکه ارتباطی اینترنت پرسرعت متصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: موقعیت جغرافیایی روستای اشکفت شیری به لحاظ ارتباطی به گونه ای است که هیچ گونه اشرافی نسبت به سایت های BTS روستاهای مجاور خود جهت بر قراری ارتباط مخابراتی ندارد.

وی تاکید کرد: خروج از بن بست ارتباطی یکی از درخواست های مسئولان و مردم این روستا بوده است.
سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت:تمامی راه حل هایی که بتوان مشکل ارتباطی اهالی  ساکن در روستای اشکفت شیری را برطرف کرد بررسی و با اخذ نظر از مسئولان یک دستگاه سایت Bt S در ورودی روستا نصب شده است.

روستای اشکفت شیری از توابع دهستان لیشتر براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ بیش از ۱۰۰ نفر جمعیت دارد.

سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه وبویراحمد گفت: آخرین زیرساخت های ارتباطی روستاهای گچساران سیزدهم تیر ماه امسال با راه اندازی سایت ۴G در روستای بابا کلان بهره برداری شد.

وی تاکید کرد: با راه اندازی این طرح  افزون بر روستای باباکلان جاده منتهی به پل زهره-گچساران و جاده منتهی تا دو راهی میشان و عشایر اطراف امام زاده شاه ابوطالب (ع) زیرپوشش خدمات اینترنت قرار گرفتند.

امیری اضافه کرد: این طرح نیز با ۱۵ میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است.

تمامی روستاهای  شهرستان های گچساران به خدمات اینترنت پرسرعت شامل «ای. دی. اس. ال»، «توجی»، «تری جی» و «فورجی » دسترسی دارند. 

خیرآباد جلیل، پادوک، دیل، آرو، مارین، سعادت آباد، آبچیرک، دژسلیمان، پشه کان، امامزاده جعفر، ماهور باشت، تلخاب شیرین، نازمکان، بوستان، چم بلبل، بیدک، بهره عنا، سرابیز  و آبدهگاه و آبشیرین، بی بی جان آباد، لیشتر، سراب ننیز، امامزاده جعفر، سربیشه، بیدزرد، کته، منصورآباد، گرس، برغون، سرابیز، بوستان، چم بلبل، سعادت آباد لیشتر، آلکان و تل مویزی از جمله روستاهای گچساران هستند که هشت سال گذشته تاکنون به شبکه اینترنت متصل هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت پر سرعت روستای اشکفت شیری اینترنت پرسرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاری‌فر افزود: در راستای تامین آب شرب این روستا به عنوان یک نیاز ضروری و اساسی؛ حفاری و تجهیز چاه به عمق ۹۰ متر، ساخت اتاقک چاه، اجرای خط لوله انتقال آب به طول ۱۸۰۰ متر و تهیه و اجرای ۲۰ کیلوولت خط برق چاه، انجام شده است.

او با بیان اینکه آبرسانی به روستای توانه از پروژه‌های جهاد آبرسانی در استان همدان است که با جدیت و به شکل مستمر و جهادی دنبال می‌شود، تاکید کرد: اقدامات مذکور با همکاری قرارگاه بسیج سازندگی امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است تا آب شرب سالم و کافی در اختیار مردم شریف این روستا قرار بگیرد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: تجهیز، راه اندازی و وارد مدار کردن چاه مذکور با بیش از ۴۰ میلیارد ریال انجام شده و با وارد مدار شدن این چاه، مشکل آب روستا با جمعیتی حدود چهارهزار نفر برطرف شد.

دیگر خبرها

  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد