Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیر مخابرات منطقه‌ اردبیل گفت: ۳۲۰ سایت تلفن همراه در یک سال اخیر از سیستم فعلی به ۴G و ۳G ارتقا یافته است.

بهمن اسمعیل‌زاده ۲۵ آبان در مراسم افتتاح طرح‌های توسعه ارتباطات در اردبیل اظهار کرد: در استان اردبیل ۴۲۱ هزار تلفن ثابت واگذار شده و ۱.۵ میلیون نفر نیز در این استان از خدمات تلفن همراه بهره‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ارائه خدمات اینترنتی با پهنای باند پرسرعت و تکنولوژی‌های جدید یادآور شد و تصریح کرد: با اجرایی شدن پروژه فیبر نوری در همه نقاط استان امکان ارائه خدمات جدید وجود دارد به طوری که ۷۰۰ سایت تلفن همراه نیز در این استان در حال سرویس‌دهی است.


مدیر مخابرات منطقه‌ اردبیل شدت توسعه مخابراتی و زیرساخت‌های لازم را در این بخش در ۲ سال اخیر مناسب و مطلوب اعلام کرد و گفت: پهنای باند اینترنت پرسرعت از ۶ مگابیت بر ثانیه تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه توسعه یافته و با توجه به شرایط کرونایی و افزایش استفاده از خدمات آموزش مجازی و بانکداری نوین سعی شده تا این ارتقا خدمات در اینترنت پرسرعت رقم بخورد.


اسمعیل‌زاده به ارتقا ۳۲۰ سایت در شهرها و ۸۵ سایت تلفن همراه در روستاها برای سرویس‌دهی ۴G و ۳G خبر داد و افزود: تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا پایان سال آینده از اینترنت پرسرعت بهره‌مند خواهند شد.


وی مطالبه اصلی روستاییان را در کنار تأمین آب و راه ایجاد ارتباط مطمئن و پایدار تلفن همراه و اینترنت پرسرعت اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به گسترش دولت الکترونیکی و بهره‌مندی مردم از مزایای خریدهای اینترنتی ما سعی کردیم بسترهای این کار را به صورت کمی و کیفی فراهم کنیم.


اسمعیل‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در کنار ارتقا سایت‌های تلفن همراه و بهره‌مندی هموطنان از اینترنت پرسرعت، عمده سایت‌ها در بستر فیبر نوری راه‌اندازی شده و در یک‌هزار و ۳۶۰ روستای استان مدارس به اینترنت پرسرعت مجهز شدند.


وی اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران ۱۶۰ میلیارد تومان و همراه اول ۳۰۰ میلیارد تومان در ۲ سال اخیر در استان اردبیل سرمایه‌گذاری کردند تا کیفیت ارائه خدمات رقم بخورد.


اسمعیل‌زاده عمده ارائه خدمات به مردم را در بستر الکترونیکی و سامانه شرکت مخابرات یادآور شد و بیان کرد: هموطنان در بهره‌مندی از سرویس‌های تلفن همراه و ثابت و اطلاع‌رسانی از خدمات این مجموعه می‌توانند با مراجعه به سامانه شرکت مخابرات به شکل الکترونیکی دریافت خدمات مطلوب و کیفی را داشته باشند.


وی علت کندی توسعه را افزایش هزینه‌های خرید تجهیزات و امکانات زیرساختی و شبکه بهره‌برداری اعلام کرد و ادامه داد: به هیچ وجه تعرفه‌گذاری در تلفن همراه و ثابت به نفع شرکت مخابرات نبوده بلکه سال‌هاست که تعرفه‌گذاری پایین مانع از تحقق طرح‌های توسعه‌ای شده است.


اسمعیل‌زاده وضعیت تلفن ثابت را از بابت تأمین هزینه‌ها نگران‌کننده توصیف کرد و گفت: ۶۰ درصد مشترکان تلفن ثابت ماهانه کمتر از ۵ هزار تومان مکالمه دارند در حالی که هزینه نگهداری و سرویس‌دهی به این بخش ۳۰ هزار تومان است.


مدیر مخابرات منطقه‌ اردبیل از راه‌اندازی ۴۰ سایت تلفن همراه در مناطق مختلف استان خبر داد و افزود: شرکت مخابرات برای یک‌هزار و ۴۰۰ نفر اشتغال مستقیم و صدها نفر نیز اشتغال غیرمستقیم در این استان ایجاد کرده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت مخابرات ایران تلفن ثابت و همراه استانی اجتماعی سایت تلفن همراه اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات تلفن همراه اسمعیل زاده ارائه خدمات تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  دوازدهمین كارگاه بین المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حضور نظریه پردازان برجسته داخلی و بین المللی و با حمایت همراه اول از امروز چهارشنبه 12 لغایت 13 اردیبهشت 1403 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود که کاربرد اصلی آن گسترش مرزهای دانش در این حوزه است.

این رویداد که به شکل هیبرید و با ترکیبی از سخنرانان به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، دارای سخنرانانی در سطح جهانی، گفتگوهای عمومی و جلسات فنی در زمینه طیف متنوعی از موضوعات اساسی و کاربردی در تئوری ارتباطات و اطلاعات است.

سخنرانان کلیدی این کارگاه دو روزه (IWCIT 2024) که بر مسائل بنیادین در حوزه مخابرات و تئوری اطلاعات تمركز دارد و كاربرد اصلی آن در راستای گسترش مرزهای دانش در این حوزه است، «مازیار میررحیمی از موسسه ملی تحقیقات علوم و فناوری دیجیتال فرانسه»، «سینِم کُلری از دانشگاه کوچ ترکیه»، «محمدتقی حاجی آقایی از دانشگاه مریلند» و «مروان دِبا از دانشگاه خلیفه امارات» هستند.

در روز نخست و افتتاحیه این کارگاه بین المللی، وحید شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی بخش صنعت به مرور توسعه نسل های فناوری تلفن همراه پرداخت و تمرکز خود را بر نسل های پنجم و ششم ارتباطی قرار داد.

شاه منصوری با تأکید بر اینکه پیش بینی روندها بر موفقیت 70 تا 80 درصدی 5G تا چشم انداز 2027 است، اظهار کرد: این کندی پیشرفت در حالی است که اتحادیه بین المللی مخابرات در نوامبر 2023 تحت IMT-2030، چارچوبی را برای توسعه استانداردها و فناوری های رابط رادیویی 6G منتشر کرد و بنابراین برای سالجاری انتظار حرکت به سمت 5.5G را از سمت اپراتورهای تلفن همراه داریم.

رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با اشاره به برخی شاخص ها نظیر سرویس بهتر، شبکه سریع تر و انعطاف پذیری بیشتر برای 6G عنوان کرد: در شرایطی که اپراتورها به کندی در توسعه 5G پیش می روند و دلایل اصلی این رفتار ناشی از هزینه های بالای سرمایه گذاری و کشش بازار (مشکلات اقتصادی سمت بازار) در این نسل است، اما سازمان توسعه استانداردهای مخابراتی 3GPP در انتشار نسخه 18 به نقش تأثیرگذار ارتباطات مبتنی بر ماهواره در 5G و 6G پرداخته است.

به گفته وی در این نسخه بر دسترسی ماهواره ای مبتنی بر باندهای فرکانسی بالای 10 گیگاهرتز برای سرویس دهی به سکوهای ثابت و متحرک اشاره شده و هدف از آن، بهینه سازی بیشتر عملکرد دسترسی ماهواره ای، پرداختن به باندهای جدید با الزامات قانونی خاص آنها و پشتیبانی از قابلیت ها و خدمات جدید با ادامه تکامل نسل های جدید ارتباطی است.

شاه منصوری در ادامه ضمن اشاره به برخی پروژه های تحقیقاتی نسل بعدی ارتباطات در مراکزی همچون Horizon Europe، SNS و NEXTG ALLIANCE، به تحلیل وضعیت پیشرفت در این عرصه و بیان برخی دیدگاه ها نسبت به فناوری نسل آینده مخصوصا در حوزه «فرکانس» که نیازمند باند تراهرتز است، پرداخت.

گفتنی است این كارگاه (Iran Workshop on Communication and Information Theory) با هدف توسعه و بسط دانش در زمینه های بنیادین تئوری اطلاعات و مخابرات و ارتقاء جایگاه علمی كشور در زمینه نظریه مخابرات و ایجاد بستر مناسب برای همكاری دانشگاه ها و مراكز پژوهشی كشور با مراكز معتبر جهانی در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی