Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مشکلات مخابراتی روستاهای بخش معمولان و قطع آنتن دهی و اینترنت ۶۰۰۰ نفر بررسی و مخابرات ملزم شد که دکل مخابراتی جلگه که این روستاها را پوشش می‌دهد را تجهیز و تقویت کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، قهر باران با سیستم‌های مخابراتی در روستاهای پلدختر به یکی از مشکلات همیشگی مردم تبدیل شده است به طوری که به محض شروع نزول باران به عنوان رحمت الهی،کل سیستم‌های مخابراتی روستاهای محور افرینه، چولهول و زیودار قطع و شش هزار نفر مردم این مناطق از دسترس خارج می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی چهار بارندگی که در فصل پاییز اتفاق افتاد هر چهار بار این روستاها برای ساعات طولانی از دسترس خارج شدند به طوری که در آخرین روز از فصل پاییز و ورود به زمستان 1400 طی 24 ساعت در دسترس نبودند که در شب یلدا آنتن دهی این مناطق به مدار بازگشت ولی تا دو روز بعد از بارندگی‌ها هم همچنان دچار اختلال و قطعی‌های مکرر بود که مردم این روستاها را به ستوه آورده است.

خبرگزاری تسنیم در گزارشی با عنوان «روایت مشترکانی که با ابری شدن هوا از دسترس خارج می‌شوند» در پنجم دی ماه به این مشکل پرداخت که جلسه بررسی مشکلات مخابراتی روستاهای محور افرینه و زیودار با حضور داوودی معاون شرکت مخابرات لرستان، رضائیان فرماندار پلدختر، امرایی معاون عمرانی فرمانداری، متش پور رئیس شرکت توزیع برق پلدختر و سلطانپور دهیار افرینه در فرمانداری پلدختر برگزار و بر رفع مشکلات مخابراتی این مناطق تاکید شد.

قطع کل سیستم‌های مخابراتی با بارش باران

علی سلطانپور دهیار افرینه در این جلسه با بیان اینکه در چهار بارندگی که در فصل پاییز اتفاق افتاده آنتن دهی و اینترنت دهستان افرینه و روستاهای اطراف قطع شده است اظهار داشت: قطعی‌های مکرر اینترنت مشکلات زیادی برای مردم افرینه به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان ایجاد کرده که سبب نگرانی خانواده‌ها شده است .

وی افزود: طی سالهای گذشته چهار جوان افرینه‌ای به خاطر نبود سالن ورزشی در جاده افرینه به معمولان تصادف کرده جانشان را از دست دادند اکنون نیز این اتفاق در حال تکرار است و مردم این منطقه به محض شروع بارش باران باید برای استفاده از تلفن و اینترنت به معمولان بروند که با توجه به جاده‌های ناایمن ممکن است در این رفت و آمدها مشکلی برای مردم به وجود بیاید.

دهیار افرینه با بیان اینکه مردم از ما نمی‌پذیرند که با ابری شدن هوا و بارندگی کل سیستم‌های مخابراتی برای مدت زمان طولانی قطع شود عنوان کرد: انتظار داریم یک اکیپ رفع نقص در مواقع بارندگی در منطقه استقرار پیدا کند تا در زمان کوتاهی مشکل سیستم مخابراتی منطقه را برطرف کند.

وی با اشاره به اینکه تجهیزات دکل مخابراتی جلگه باید به روز شده تا کمتر شاهد قطع آنتن دهی و اینترنت منطقه افرینه و زیودار باشیم بیان کرد: مسئولان پیگیری‌های لازم برای تسریع در اجرای فیبر نوری را انجام دهند تا مشکل قطعی اینترنت و تلفن همراه برای همیشه مرتفع شده و امیدوارم برگزاری این جلسات گام مثبت و موثری برای مردم داشته باشد.

آستانه تحمل مردم از قطعی‌های مکرر پایین آمده است

سید حبیب الله موسوی بخشدار معمولان در این جلسه با اشاره به اینکه ‌در زمان ابر، بارندگی و رعد و برق اینترنت، همراه اول و شبکه دیجیتال صدا و سیما روستای افرینه به عنوان پرجمعیت‌ترین روستای بخش و مرکز دهستان، 15 روستای منطقه زیودار و هشت روستای منطقه چولهول میانکوه شرقی قطع و جمعیت 14 هزار نفری این روستاها از دسترس خارج می‌شوند اظهار داشت: قطعی‌های مکرر آنتن دهی و اینترنت آستانه تحمل مردم این مناطق را پایین آورده است.

وی افزود:کارتخوان بیش از 80 واحدهای صنفی، قطع سامانه ارتباطی آتشنشانی افرینه و اختلال در روند آموزشی دانش‌آموزان و دانشجویان در بستر فضای مجازی سبب نارضایتی مردم شده است.

بخشدار معمولان عنوان کرد: ضرورت دارد ادارات مخابرات و فناوری اطلاعات در کوتاه مدت با ارتقاء همه جانبه سیستم TV جلگه و برقراری ارتباطات پایدار، همچنین در بلند مدت با تسریع در اجرای خط فیبر نوری ویسیان، معمولان، پلدختر برای همیشه مشکل اینترنت و همراه اول شهر معمولان و 126 روستای تابعه را برطرف کنند.

لزوم رفع دغدغه مردم روستاهای افرینه و زیودار

حسن رضائیان فرماندار پلدختر با بیان اینکه باید دست به دست هم داده و دغدغه‌های مردم را برطرف کنیم اظهار داشت: با توجه به مجازی بودن کلاس‌های درسی دانش‌آموزان و دانشجویان قطع اینترنت سبب مشکلاتی می‌شود که باید هر چه سریعتر مشکلات مخابراتی روستاهای محور افرینه و زیودار برطرف شود تا مردم دغدغه و نگرانی برای تحصیل فرزندانشان نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه ثبات زیرساختی در پلدختر نداریم و با هر بارندگی برای مردم مشکل ایجاد می‌شود افزود: زیر ساخت‌های مخابراتی پلدختر در سیل 98 تخریب شده که ضرورت دارد این مشکلات برطرف و تعوقات مردم رفع شود .

فرماندار پلدختر با بیان اینکه مخابرات پای کار بیاید و مشکلات مخابراتی روستاهای پلدختر را برطرف کند عنوان کرد: مخابرات با انجام راهکارهای مناسب دغدغه مردم روستاها را برطرف و با انجام راهکار مناسب دیگر این مشکل قطعی‌های تلفن و اینترنت در روستاها تکرار نشود.

دکل مخابراتی جلگه تجهیز شود

نادیا امرایی معاون عمرانی فرمانداری پلدختر با بیان اینکه تجهیزات دکل مخابراتی جلگه باید به روز و تعویض شود گفت: اکیپ‌های مخابرات در روزهای بارندگی به صورت میدانی در منطقه حضور داشته باشند تا قطعی‌ها را در حداقل زمان ممکن برطرف کنند.

وی با اشاره به اینکه اجرای فیبر نوری زمانبر است افزود: دکل مخابراتی جلگه که روستاهای بخش معمولان را پوشش می‌دهد باید تقویت شود و در صورت امکان مکالمات به دکل گاوزده منتقل شود تا در مواقع ایجاد مشکل دکل جلگه،آنتن دهی تلفن همراه مردم منطقه افرینه و زیودار قطع نشود.

فضل الله داوودی معاون مخابرات لرستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ما به عنوان یک مسئول دین خود را به مردم پلدختر ادا نکردیم و مدیون مردم هستیم اظهار داشت: ما تلاش خود را در حد اعتباراتی که ابلاغ شده انجام دادیم ولی شهرستان پلدختر و کوهدشت تنها شهرستان‌هایی در استان هستند که زیرساخت فیبرنوری به صورت استانی ندارند و کل ارتباطات این شهرستان به فیبر نوری که سال 72 زیر ساخت ایجاد کرده متصل است که بعد این سالها مردم این مناطق با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستند.

وی با اشاره به اینکه شبکه ای که ارتباطات پلدختر به آن متصل است بسیار آسیب پذیر است افزود: قطعی‌های سیل 98 و بعد از آن عمدتا ناشی از نبود زیرساخت مناسب بود و هم اکنون هم این مشکلات وجود دارد که سبب نارضایتی مردم شده است .

معاون مخابرات لرستان عنوان کرد: اگر طرح ها و ایده‌هایی که داریم در این زمینه پیاده سازی و اجرا کنیم، شهرستان پلدختر به یکی از برخوردارترین شهرستان‌های استان از لحاظ زیر ساخت مخابراتی تبدیل می‌شود.

برای پلدختر در 4 مسیر فیبر نوری اجرا می‌شود

وی با اشاره به اینکه تمام شهرستان‌های استان دو مسیر فیبر نوری دارند و بناست برای پلدختر در چهار مسیر فیبر نوری اجرا شود بیان کرد: هم اکنون شهر معمولان زیرساخت فیبرنوری ندارد و تنها شبکه ما سایت TVجلگه است که پوشش ارتباطاتی 90 درصد بخش و روستاهای معمولان را انجام می‌دهد که متاسفانه این سایت در مالکیت مخابرات نیست و در اختیار صدا وسیماست و مخابرات قسمتی از آن را اجاره و استفاده می‌کند.

وی با اشاره به اینکه سایت  TVجلگه دارای مشکلاتی از جمله راه دسترسی، قطعی برق است که سبب آسیب پذیری آن شده است تصریح کرد: زیرساخت TV جلگه بسیار آسیب پذیر است این سایت راه دسترسی مناسبی ندارد تا در مواقع خرابی سایت اکیپ‌های مخابرات به راحتی به این سایت دسترسی و مشکل را برطرف کنند که همین سبب طولانی شدن زمان قطعی‌ها می‌شود که قرار بود مخابرات به همراه صدا وسیما و اپراتورهایی که در این سایت مستقر هستند راه دسترسی سایت را حل کنند که در صورت رفع مشکل جاده دسترسی در روند حل مشکل سایت تسریع انجام می‌گیرد .

معاون مخابرات لرستان خاطر نشان کرد: چون مالکیت سایت TVجلگه در اختیار صدا وسیماست هر کاری در این سایت باید با همکاری و اخذ مجوز آنها صورت بگیرد.

طولانی بودن روند حل مشکل سایت

داوودی گفت: در بارندگی اخیر به علت آسیب به شبکه برق دکل ارتباطات قطع شد و طولانی بودن روند حل مشکل سایت هم به دلیل قطعی چندساعته برق بود که اتفاق افتاد که باید فکر اساسی برای حل مشکل برق این سایت انجام گیرد.

وی افزود: باید تدابیری اندیشیده شود تا قطعی سایت جلگه به حداقل برسد و تجهیزات این سایت باید تقویت شده و سایت به موتور ژنراتور تجهیز شود تا در صورت قطع برق به برق اضطراری موتور ژنراتور متصل شود که تاکنون ما نتوانستیم این کار را انجام دهیم چون فضای سایت در اختیار مخابرات نیست که امنیت آن را تامین و تجهیزات لازم را مستقر کند .

معاون مخابرات لرستان با اشاره به اینکه باتری‌های سایت باید تقویت شود عنوان کرد: سیستم تغذیه سایت باید به قدر تقویت شود تا در صورت قطعی برق بتواند نزدیک هفت ساعت دوام بیاورد که هم اکنون دو دستگاه باتری در سایت تعریف کرده تا در صورت قطعی برق شش تا هفت ساعت برق سایت پاسخگو باشند.

قطعی 7 ساعته برق سایت جلگه

وی بیان کرد: متاسفانه قطعی برق سایت جلگه طولانی و عمدتا بیش از شش تا هفت ساعت طول می‌کشد برای همین باتری‌های ذخیره پاسخگو نبوده و موقع اتصال برق حداقل 10تا 12ساعت برای شارژ مجدد این باتری‌ها زمان نیاز است.

داوودی گفت: با توجه به کوهستانی بودن سایت مخابراتی جلگه بهترین گزینه برای حل مشکل این سایت این است که سایت را از سایت اصلی بودن درآورده و شبکه فیبر نوری را اجرا کنیم که مجوز آن اخذ، تامین اعتبار صورت گرفته و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) هم به عنوان پیمانکار آن هم انتخاب شده است همه دستگاه‌ها را ملزم کنیم تا مجوز لازم برای اجرای فیبر نوری ویسیان به پلدختر گرفته و عملیات اجرایی آن شروع شود که در صورت انجام این پروژه، سایت جلگه به یک سایت فرعی تبدیل می‌شود و ارتباطات افرینه و روستاهای محور زیودار قطع نخواهد شد و همه روستاهای مسیر جاده می‌توانند از بستر فیبر نوری استفاده کنند تا مشکل اصلی ما حل شود.

وی با بیان اینکه تلاش کنیم طرح فیبرنوری ویسیان به پلدختر که یک کار ماندگاری است را عملیاتی کنیم تصریح کرد:در کوتاه مدت باید با همکاری سایر دستگاه‌ها مشکلات زیرساختی و برق سایت جلگه برطرف کنیم تا در صورت قطع مجدد دسترسی به سایت آسانتر و رفع خرابی در حداقل زمان ممکن انجام شود که با این راهکار می‌توانیم تا حدودی از شرمندگی مردم این مناطق دربیاییم.

وی افزود: دکل مخابراتی گاوزرده ماهواره ای است و پهنای باند آن دو مگاست و مکالمات جاده‌ای را تامین می کند که نمی‌توان از پهنای باند آن برای افرینه، زیودار و جلگه استفاده کرد.

دولت اعتبارات جبران خسارات زیر ساخت‌های مخابراتی را نداد

معاون مخابرات عنوان کرد: در سیل 98کل زیر ساخت‌های مخابراتی شهرستان پلدختر تخریب شدند و در اعتباراتی که مصوب شد دولت به مناطق سیل‌زده بدهد یک ریال به مخابرات نداده و گفتند مخابرات شرکت خصوصی است ولی تعهداتمان دولتی است و باید پاسخگوی دستگاه‌های دولتی باشیم .

به گزارش تسنیم، امیدواریم تا پیش از بارش باران دکل مخابراتی TVجلگه تجهیز و تقویت شود تا مردم روستاهای بخش معمولان دیگر شاهد قطعی‌های مکرر اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه نباشند و دغدغه خانواده‌ها در روستاهای بخش معمولان برای تحصیل فرزندانشان در بستر فضای مجازی فراهم شود تا در فصل امتحانات از تحصیل جا نمانند.

روایت مشترکانی که با ابری شدن هوا از دسترس خارج می‌شوند مشکل پوشش دهی اینترنت و آنتن دهی موبایل در روستاهای بروجرد برطرف شود

گزارش از فیروزه حاتمی

انتهای پیام/646/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مشکلات مخابراتی روستاهای روستاهای بخش معمولان دسترس خارج می شوند سیستم های مخابراتی آنتن دهی و اینترنت مردم این مناطق تا در صورت قطع روستاهای محور قطعی های مکرر تلفن همراه فیبر نوری تقویت شود برای مردم زیر ساخت برق سایت کل سیستم قطعی برق قطعی ها حل مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403

آخرین افزایش قبوض تلفن و برق و گاز چه زمانی بوده است؟

اگر در مورد تعرفه قبوض تلفن، آب، برق و گاز طی سال‌های گذشته تحقیق کنید، خواهید دید زمانی که در سال 1401، قبض برق به‌ازای هر کیلو وات، از 3075 ریال به 4425 ریال افزایش یافت، تا پایان 1402، هیچ تغییراتی در تعرفه این خدمات اعمال نشد.

از این‌رو تمام مردم ایران می‌دانستند که امسال، به‌احتمال زیاد شاهد تغییراتی در تعرفه‌ها خواهند بود. اما مسئله این‌جاست که چه چیز موجب تعجب مردم شده؟ آیا قیمت قبض تلفن ثابت سر به فلک کشیده یا موضوع چیز دیگری است؟

تعرفه خدمات تلفن چطور محاسبه می‌شود؟

برای این‌‌که بتوانید تعرفه‌های جدیدی که جهت پرداخت قبض تلفن ثابت تعریف شده را درک کنید، تصمیم گرفته‌ایم تا نحوه محاسبه عوامل هزینه در قبوض تلفن ثابت و همراه را برای شما آشکار کنیم. دقت داشته باشید که تمام این قیمت‌ها، توسط مخابرات و یک‌سری فرمول خاص حساب‌کتاب می‌شوند.

برای مثال، برای محاسبه مکالمه شهری، از ساعت 8 صبح تا 13 مبلغ 96/19 ریال را درنظر گرفته‌اند. این در حالی ‌است که از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی، این مبلغ به 86/13 ریال تغییر می‌کند.

باید افزود که مکالمه‌های بین شهری تلفن ثابت نیز، طبق مسافت محاسبه می‌شود. برای نمونه، تا 100 کیلومتر در ساعات روز، مبلغ 134 ریال را لحاظ کرده‌اند و همان‌طور که قابل پیش‌بینی است، این رقم در شب کاهش پیدا می‌کند.

آیا در سال ۱۴۰۳ تعرفه تلفن ثابت بالا می‌رود؟

سوالی که قبل ‌از تحویل سال 1403 پرسیده می‌شد، این بود که آیا در سال جدید قرار است پرداخت قبض تلفن ثابت، با ارقام بالاتری تسویه شود؟ اتفاقی که افتاد این بود که اساس‌نامه افزایش قیمت قبض تلفن ثابت، به امضای وزیر صمت رسید.

این یعنی، از امسال، افراد ساکن استان تهران باید مبلغ 20 هزار تومان اضافه‌تر را برای قبوض تلفن ثابت خود پرداخت کنند. البته این نکته را درنظر داشته باشید که قانون جدید، برای شرایط مختلف، تعرفه‌های گوناگونی را ثبت کرده که در ادامه آن‌ها را لیست کرده‌ایم:

افزایش تعرفه در استان تهران، بابت 4444 دقیقه مکالمه، هزینه‌ای معادل 20000 تومان دارد.

افزایش تعرفه برای سایر مراکز استان‌ها به‌ازای حداقل 3333 دقیقه مکالمه 15000 تومان است.

افزایش تعرفه برای سایر شهرها به‌ازای 2666 دقیقه مکالمه معادل 10000 تومان تصویب شده است.

روش‌های پرداخت قبض تلفن ثابت به صورت آنلاین

حال که متوجه شده‌اید قانون افزایش قیمت خطوط تلفن ثابت تصویب شده و از امسال اجرا می‌شود، به‌احتمال زیاد در فکر پیدا کردن روش‌های آنلاین و ساده جهت پرداخت قبض تلفن ثابت هستید. برای این منظور، ما چند راه‌کار کاربردی را برایتان آماده کرده‌ایم:

از اپلیکیشن مخابرات استفاده کنید.

نصب سوپر اپلیکیشن تاپ گزینه مناسبی است.

در ادامه هریک از این موارد را توضیح می‌دهیم.

پرداخت قبض تلفن ثابت با اپلیکیشن مخابرات

اپلیکیشن مخابرات احتمالا اولین راه‌کاری است که به فکر آن خواهید افتاد. چرا که این پلتفرم مخصوص رسیدگی به امور مشتری‌ها طراحی شده و شرایط استفاده از آن، در اختیار همه قرار دارد. برای بهره‌مندی از امکانات این نرم‌افزار، مراحل زیر را دنبال کنید:

اپلیکیشن مخابرات را از بازار یا بسترهای امن دانلود کنید؛

شماره موبایل خود را ثبت کرده و کد ارسال‌شده را وارد اپلیکیشن کنید؛

از پیشخوان، گزینه استعلام و پرداخت قبض را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید؛

برای دیدن مبلغ قبض پایان‌دوره یا میان‌دوره، شماره تلفن ثابت خود را ثبت کنید؛

روی پرداخت بزنید و درگاه بانکی مورد نظرتان را انتخاب کنید.

بعد از پرداخت، تمام جزئیات و مراحلی که طی کردید، به شما نمایش داده خواهد شد.

برای پرداخت قبض تلفن ثابت، سوپر اپلیکیشن تاپ را نصب کنید!

اگر بخواهیم یک شیوه کاربردی‌تر، نسبت به نصب اپلیکیشن مخابرات معرفی کنیم، باید به صحبت درباره تاپ بپردازیم. دقت کنید که در دنیای امروز، فضای تلفن‌های هوشمند برای نصب پلتفرم‌های مختلف محدود است و گاهی کل سیستم، به‌خاطر کمبود فضا دچار اختلال می‌شود.

به همین دلیل، افراد زیادی هستند که در برابر نصب اپلیکیشن مخابرات، آن هم صرفا برای پرداخت قبض خط ثابت خود، مقاومت می‌کنند و ترجیح می‌دهند تا راه‌کارهای دیگر که دارای معایب خاص خود هستند را پیش بگیرند.

حال اگر شما هم در دسته این افراد قرار دارید، اگر بگوییم که با سوپر اپلیکیشن تاپ، در کنار پرداخت قبض تلفن ثابت، می‌توانید از 100 سرویس کاربردی دیگر نیز بهره‌مند شوید، پاسخ‌تان چیست؟ احتمالا چشم‌بسته این پیشنهاد را رد نمی‌کنید و تصمیم به شناخت خدمات کاربردی این پلتفرم خواهید گرفت!

تاپ سوپر اپلیکیشنی است که خدمات خود را در زمینه‌های خودرو، فین‌تک و پرداخت، مسافرت و گردش، پرداخت انواع قبوض و احراز هویت سجام و مواردی از این قبیل در اختیار همه کاربران قرار می‌دهد. بنابراین، پرداخت قبوض تلفن ثابت، تنها یکی از 100 خدمت کاربردی این پلتفرم است. در ادامه نحوه استفاده از سوپر اپلیکیشن تاپ را توضیح می‌دهیم.

چگونه با تاپ، قبض تلفن ثابت را پرداخت کنیم؟

تاپ در کنار تمام مزیت‌هایی که گفتیم، شرایط فعال کردن پرداخت خودکار برای پرداخت تمامی قبوض را داراست. همچنین امکان پرداخت سایر قبض‌های آب، برق و گاز را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. خبر خوب دیگر این است که اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید این سوپراپلیکیشن را نصب کنید، می‌توانید با مراجعه به سایت تاپ و درج اطلاعاتی مثل شماره قبض، شناسه پرداخت و شماره تلفن همراه برای پرداخت قبض‌های خود اقدام کنید.

تسویه قبوض در ساده‌ترین شیوه

از زمانی که تعرفه تلفن ثابت تغییر کرد، موضوع نحوه پرداخت قبض تلفن ثابت مطرح شد و با توجه به این‌‌که سبک زندگی‌های امروز، نیاز به صرفه‌جویی زمان و انرژی دارد، اکثر افراد به‌دنبال راه‌کارهای آنلاین، امن و سریع می‌گردند که در این بین، سوپر اپلیکیشن تاپ پلتفرمی است که تحت نظارت بانک مرکزی کشور فعالیت می‌کند و امکان تسویه انواع قبوض را در ساده‌ترین شیوه در اختیار شما قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • شناسایی تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی