Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر مخابرات منطقه فارس، از توسعه خدمات ارائه شده از سوی این شرکت در زمینه‌های تلفن ثابت، سیار (موبایل)، اینترنت خانگی ای دی اس ال و همچنین ایجاد امکان ارائه سرویس وی دی اس ال، در فارس و شیراز خبر داد.

فرشید ایزدی، سه‌شنبه سوم اسفند در یک کنفرانس خبری، گفت: در ایام‌الله دهه فجر، پروژه‌های متعددی که امسال در زمینه توسعه تلفن ثابت، تلفن همراه، دیتا، فیبر نوری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... در استان اجرا شده بود، به بهره‌برداری رسید.

ایزدی گفت: ۲۴۷ پروژه در زمینه تلفن همراه با ۶۲۲ میلیارد تومان اعتبار، ۴۴ پروژه دیتا با ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار، ۲۷ پروژه فیبر نوری با ۲۶ میلیارد تومان اعتبار، ۱۲ پروژه تلفن ثابت و کافوی نوری با ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار، دهه فجر امسال به بهره برداری رسید.

او با بیان اینکه امسال ۲۴ هزار و ۱۹۷ خط تلفن ثابت جدید در فارس ایجاد شده است، گفت: ایجاد خط تلفن ثابت، اقدامی زمان‌بر و هزینه‌بر محسوب می‌شود و علاوه بر آن نیازمند هماهنگی‌های بین دستگاهی و دریافت مجوزهای مختلفی است که کار را طولانی می‌کند.

ایزدی از اجرای ۲۲۵ کیلومتر فیبرنوری خبر داد و گفت: براساس برنامه شرکت ملی مخابرات، سهم استان فارس احداث ۷۵۰ کیلومتر فیبر نوری بوده که تاکنون ۵۰۰ کیلومتر آن اجرا شده است و امیدواریم باقیمانده نیز تا پایان زمان برنامه‌ریزی شده، اجرایی شود.

او دایر شدن خط اینترنت ثابت (ای دی اس ال) برای ۴۷ هزار مشترک جدید در فارس را هم یادآور و متذکر شد: در موضوع اینترنت ثابت، فاصله مشترک از مرکز و طول خطوط در کیفیت تاثیرگذار است.

ایزدی با اشاره به اینکه بالاترین کیفیت اینترنت خطوط ثابت ۱۶ مگ است، گفت: به حتم تامین این میزان سرعت در اینترنت خانگی برای کسانیکه فاصله زیادی با مرکز دارند، مقدور نیست. آنچه که در این زمینه موثر محسوب می‌شود، پارامترهای فیزیکی تاثیرگذار است.

وی با تاکید براینکه امکان ارائه خدمات اینترنت برای همه شرکت‌ها و ارائه دهندگان این خدمت، در استان فارس فراهم است، گفت: هیچ انحصاری در تامین اینترنت وجود ندارد، اما ممکن است در برخی نقاط، بعضی از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات، تمایل به عرضه خدمت نداشته باشند.

ایزدی با بیان اینکه هر مشترک اینترنت، امکان پیگیری در خصوص میزان خدمات دریافتی را دارد، گفت: تعرفه‌های خدمات اینترنت از سوی سازمان تنظیم مقررات تعیین می‌شود و موضوع تطابق خدمات درخواستی و خریداری و خدمات عرضه شده از سوی مشترکان وجود دارد.

او با اشاره به تلاش مخابرات برای توسعه خدمات "وی دی اس ال" گفت: این نسل از خدمات اینترنتی که نسبت به "ای دی اس ال" جدیدتر محسوب می‌شود، به شدت نسبت به فاصله مشترک دریافت کننده خدمات از مرکز، حساس است، اما در شرایط مطلوب امکان ارائه اینترنت ۸۰ مگ سرعت، وجود دارد.

مدیر مخابرات منطقه فارس با اشاره به اینکه تاکنون برای ۱۴۵۷ مشترک، خدمات "وی دی اس ال" ارائه شده است، گفت: بستر خدمت دیگری با عنوان "یو اف بی" نیز برای مشترکان در شیراز فراهم است که قابلیت دسترسی به اینترنت پرسرعت تا ۹۰۰ مگ را هم می‌تواند فراهم کند.

ایزدی با یادآوری اینکه، تامین و ارائه این نوع خدمت، مستلزم اجرای خط فیبرنوری تا درون ساختمان محل سکونت یا استقرار مشترک است، گفت: هنوز فیبر نوری در کلانشهر شیراز کامل نشده اما علیرغم آن، امسال ۱۶۹۸ مشترک خدمات اینترنت پرسرعت "یو اف بی" را دریافت کرده‌اند.

او پهنای باند تامین شده اینترنت ثابت در استان فارس را ۷۶ گیگابایت اعلام و خاطرنشان کرد که این میزان در سال ۱۳۹۸، حدود ۲۳ گیگابایت بوده است و طی این دو سال، به شکل قابل توجهی ارتقا یافته است.

ایزدی در خصوص تلفن همراه نیز گفت: هم اکنون ۱۸۴۵ سایت تلفن همراه در استان فارس دایر شده که ۵۵۷ سایت آن، در شیراز استقرار دارد و مابقی مربوط به سایر نقاط استان است، از ابتدای امسال تاکنون ۷۱ سایت جدید ایجاد و ۲۴۳ سایت نیز ارتقاء داده شده است.

او با بیان اینکه مشکلات تلفن همراه در استان فارس تاحدودی مرتفع شده است، خاطرنشان کرد که این ادعا وجود ندارد که ارتباط و خدمات تلفن همراه در سراسر این استان، فاقد مشکل و کاستی است، اما تلاش برای رفع کاستی‌ها، تداوم دارد.

مدیر مخابرات منطقه فارس، باقدردانی از شهرداری و شوراهای اسلامی شهر در خصوص تامین امکان استقرار سایت‌های تلفن همراه، اضافه کرد: براساس داده‌ها و به استناد تاکیدات دستگاه‌ها و مجموعه‌های تخصصی، سایت‌های تلفن همراه برای سلامت انسان مضر نیست.

ایزدی گفت: باید توجه داشت که امروزه تلفن همراه و اینترنت، جزئی از اجزای زندگی فردی و اجتماعی محسوب می‌شود و تامین بستر برای ارتقاء کیفیت این خدمات اهمیت بالایی دارد؛ لذا وقتی در یک ساختمان چندین دستگاه مودم، تلفن همراه و دیگر ابزارهای تولید کننده امواج رادیویی فعال است، گفتن و تاکید کردن بر مضر بودن سایت‌های تلفن همراه، جای سئوال و تردید دارد.

مدیر مخابرات منطقه فارس در عین حال تاکید کرد که رضایت مردم در خصوص نصب یا ارتقاء سایت‌های تلفن همراه و عمل بر اساس اولویت‌های قانونی تعیین شده در این راستا، عنصر اصلی مد نظر این شرکت بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اینترنت پرسرعت ای دی اس ال خط فیبرنوری سایت های تلفن همراه خدمات اینترنت استان فارس تومان اعتبار محسوب می شود فیبر نوری تلفن ثابت دی اس ال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی